Wie zijn wij?

Mijn naam is Raymond Triepels, woonachtig in een oud dorpje aan de Maas. Hier ben ik een oude, voormalige boerderijwoning uit 1800 aan het opknappen. Dit doe ik samen met mijn vrouw  Mirjam. In dit dorp voel ik mij thuis; er is sprake van sociale cohesie, het gedeelte waar ik woon ademt historie, zoals ook ons huisje. Om de hoek ligt de Maas en een natuurgebied van Natuurmonumenten. Hier kan ik heerlijk wandelen met mijn twee honden en genieten van de natuur.

Muziek is mijn passie, ik speel onder meer contrabas en basgitaar. 

Als bewindvoerder heb ik inmiddels 13 jaar ervaring, waarvan 11 jaar bij een groot bewindvoerders kantoor, als bewindvoerder, curator en mentor en budgetbeheerder.

Daarvoor was ik werkzaam in de hulpverlening. Binnen beide branches heb ik veel ervaring opgedaan. Deze basis als hulpverlener heeft mij als bewindvoerder gevormd;  financieel beheer gaat wat mij betreft verder dan alleen het beheren van geld. Goed beheer betekent ook kijken naar de mens erachter aan wie ik maatwerk wil leveren.  Ik ben Mathijs Gulikers, wonend in een klein, gezellig en oud dorpje en vader van drie heel energieke jongens. In mijn vrije tijd tennis en mountainbike ik graag. Daarnaast ben ik lid van de plaatselijke carnavalsvereniging.

Ik ben afgestudeerd als pedagoog en heb jaren in de (jeugd)hulpverlening gewerkt. Vanuit de hulpverlening ben ik in contact gekomen met bewindvoering en ben ik aansluitend bijna tien jaar in loondienst werkzaam  geweest als bewindvoerder, curator en mentor bij verschillende bewindvoerderskantoren. 

Nu is het tijd om al mijn opgedane ervaringen in te zetten voor Bewindkr8!